Instagram ^_^

Instagram : innueclanz

Friday, June 04, 2010

Bachelorette Party For Amy

Salam,

Bulan ni, salah sorang geng kitaorg akan melangsungkan perkahwinan..so hari ni dia last keje..jadi harus lah dicelebrate hari anak dara (hahaha, aci ke guna term tu)

Cam biasa, aku punya tajuk entry mmg dasar tak serupa bikin..takde la party mana pun, lunch time tadi, together2 berempat pusing2 pavilion je..makan2, gelak2..maklumlah, pasni si amy sure gelak2 siput siput :D klu skrg gelak bukan main mcm kerang..hahaha jgn marah amy

Apa pun, diharap cik Amy tidak berdebar menunggu hari besar ;) All the best !! (aci tak pesan gitu..jahat kan)

*Photo Quality sucks! Adoiii..bila la nak tukar tepon canggih sket nih


gambar candid yg blur giler


Kesian bakal pengantin, dia order air tak sampai2
Gambar bawah kanan tu si kikin tengah tekun nak
hidupkan jam kfc dia dgn garfu??

Post a Comment