Instagram ^_^

Instagram : innueclanz

Thursday, May 06, 2010

Melaka Night 1 - Jonker Walk

Salam semua,

Selepas seharian bz ngan kenduri, lepas isyak H ajak kuar pusing2 town..wah, teruja mak ni nyah..laki aku tu bukan suke kuar malam..so ni bila dia dah ajak, mcm org mengantuk disorongkan bantal lah..aku mmg dah lama berangan nak gi jonker walk..so ni lah masa nya kan?

Hu mak ngaii..punya lah ramai manusia kat jonker walk tu..rata2 chinese lah..dah terasa cam kat ladies market HK lak..

Berpeluh usah di kata lah..tu pun tak round abis, tak daya haih aku, dengan berpeluhnya, dgn bau org yg mcm2 bau..huhuhu~ dtg solo atau berdua ok lagi, tp kalau sape yg ada anak, SILA JANGAN BAWAK ANAK ANDA KE SINI..kesian budak2 kena bersesak camni..fuhhh!

Kitaorg takde beli menda sgt kecuali FM..rambang mata okeh, semua lawa2..

Layan gambar jom..

apa ke nama church tu ntah


Melaka cruise, bapak laju dia bawak


ramai kan, ni jalan nak msk ke jonker walk

Tadaaa, we're here







i got mine

Sgt2 haus, beli mineral dlm botol je lah

cantek kan? bangunan lama


Cun kan kincir tu

Ni jam yg dkt church tadi tu

Time malam nmpk sungai tu suci gile
tp bau toksah ckp..air hitam okeh (bila tgk time siang)

Gambar tak ikut kronologi,
hantam saja lah labu :D

Post a Comment