Instagram ^_^

Instagram : innueclanz

Wednesday, May 05, 2010

Melaka Day 1 - Kenduri

Salam,

Sabtu lepas cuzzy H bertunang..so family belah diorang ni mmg biasa gotong royong..MIL dah pegi hari jumaat lagi, tp kitaorg takde lah sampai nak cuti awal ke apa kan, lagi pun melaka je..so kitaorg pun pegi lah pagi2 sabtu tu.

Jalan dkt highway bole tahan sesak, gedebak gedebuk kul 11.30am gitu kitaorg sampai..so sampai2 je, teruih la kitaorg ke belakang (biasanya H mmg suke duk belakang tabir pun)..

Aku tak amik gambar sangat dengan camera, baju pun tak bertukar sbb dah mmg kena buat keje kan..so tibai jeans ngan tshirt tu je lah..belasah je lah labu..

tapi gmbr tetap ada snap pakai camera phone yg korok tu je..layannnn~

teruih sental menyental periuk, tp bini tlg snap gmbr :p

budak ni nama shika, anak cuzzy H (H ni mmg ramai sepupu lah)
hat tak kawen pun ramai lagi ni, beratur tunggu nak bergotong royong je lah ni..huhuhu

Ada masa, kita rehat seketika

ececeh, bg pos manje manje~

H tgh usik/ejek aku..jahat!

Trip ke-2, org surau


ni la yg bertunang tu, kitaorg panggil dia kakak

kakak & pak cu (pakcik H)


bubur kacang durian
syg skali aku tak minat bubur kacang


org sibuk membasuh, aku sibuk je snap :D

belah petang diorang nak makan karipap pulak
so kena la menggoreng..kitaorg kan dtg lmbt :(

di mana ada H, di situ ada aku..muahahahaha

Post a Comment