Instagram ^_^

Instagram : innueclanz

Thursday, April 01, 2010

Yadda Yadda..Windows 7 Sudaaaa..

Yer aku tau korang dah lama pakai win7 ni..kasi la chance sket kat aku ni kan..huhuhu~

Aku mmg dah pakai win7 dkt pc ofis almost 3 months, so far so good..tp tu lah, kat ofis tak penah lah lagi aku guna dreamweaver, jadi tak pasti lah performance ok ke tak..

So hari ni, aku MC sbb demam..dalam demam2 pun, aku masih lagi gedix menerai win7 ni..Nasib baik smlm sempat cilok CD faizal ;)

Pendek kata best lah..tp nanti2 aku kena upgrade RAM aku..terasa jugak slow nye nih..





Post a Comment