Instagram ^_^

Instagram : innueclanz

Sunday, April 18, 2010

Menge'test' Watermark

Apa punya tajuk entry ntah..

Malam tadi blogwalk, ada terjumpa satu blog yg jual watermark..sangat2 murah okeh..jadik utk korang yg malas buang masa mengadap photoshop tu, apa kata korang jengah blog ni ==> http://eybizzonline.blogspot.com/

Watermark yg dia buat cantik, kemas, simple, sweet dan semualah :D Harga berbaloi-baloi korang..RM5 je satu!!

Tapi dalam kes aku ni, aku takde lah beli dari blog dia pun, sbb aku rasa aku boleh godek2 brush kat photoshop tu, dan belasah ikut citarasa aku sendiri ^_^

Ni lah hasil watermak aku ;) sendiri buat, sendiri je lah suke..hehehe~



aku & amy masa kursus dia Janda Baik
+
watermark yg baru dibuat tu ^_^

Post a Comment