Instagram ^_^

Instagram : innueclanz

Monday, April 05, 2010

Kunci Kebahagiaan

Ini antara intipati yg aku dapat masa aku berkursus hari tu..Kursus yang memberi impak positif, mudah2an perubahan ke arah kebaikan itu akan berkekalan..Amin..

So sharing is caring, bak kata Nizam dkt shoutbox aku, sama2 igt mengingatkan..takde lah blog aku ni tentang happy2 je, pastu ttg tensen2 je, perlu jugak diisi dengan ilmiah supaya rohani kita pun mendapat santapan sewajarnya :D (chewaaah, bole tahan tak ayat aku? hehehe)


KUNCI KEBAHAGIAN

  1. INGAT tentang
    • Kebaikan Orang
    • Kejahatan Kita
  2. LUPAKAN tentang
    • Kebaikan Kita
    • Kejahatan Orang

Renung-renungkan dan selamat beramal ~
Post a Comment