Instagram ^_^

Instagram : innueclanz

Saturday, April 03, 2010

I met dyen after 4 years! ^o^

I met dyen after 4 years! ^o^

Teringat hari tu diana a.k.a dyen kata dia dah tak keje di uitm s.a, dah berpindah ke kuala pilah (uitm n9) katanya..kebetulan pulak kitaorg balik kg mil di kuala pilah..apa lagi, terus lah sms dyen..alhamdulillah dia free, so dpt lah jumpa kejap petang sabtu hari tu di KFC kuala pilah.  Dia ada lah suggest dua tempat, masalahnya kitaorg ni mmg tak familiar lsg kedai kat situ, end up, meeting point dkt KFC je lah..
Rindu sgt..4 tahun seolah sekejap je..last aku jumpa dyen dkt hospital selayang..time tu aku keje kat situ lagi..dia masuk ICU sbb denggi, alhamdulillah tak apa2..

Walaupun masing2 berjauhan, insyaallah persahabatan tidak akan putus.

Diana (tudung purple) & Nadia (tudung coklat)
Post a Comment