Instagram ^_^

Instagram : innueclanz

Friday, March 19, 2010

Sepuluh - Jawap Tag Dari Kak Chik

Aku kena tag oleh K.Chik, dah lama jugak tak kena tag ni, memandangkan tag ni senang..so boleh lah aku buat :D
Cara-cara: Copy Tajuk entry “sepuluh” dan paste di post anda..


Anda dikehendaki untuk menjawab sepuluh soalan di bawah dengan menggunakan bahasa melayu sepenuhnya (tp aku campur2, belasah je lah).

Sila jawab dengan jujur..

[#1] Siapakah diri anda di rumah?
Jawapan: Mcm biasa, seorang yg kadang2 malas kadang2 rajin :D

[#2] Siapakah diri anda disamping rakan?
Jawapan: Ermmm..geng, korang tlg jawapkan boleh?

[#3] 5 benda yang anda idamkan tetapi masih belum tercapai
Jawapan: Mengikut turutan
1. Nak Rumah ala2 kampung, laman yang luas, ada pokok2 besar di halaman rumah dan petang/malam boleh lepak dgn H minum teh kat luar rumah
2. Melangsaikan segala hutang-piutang yang ada.
3. Menghantar parents menunaikan haji dan umrah.
4. X payah keje susah2 tp duit tetap masyuk je..hahaha, boleh ker?
5. Ada anak.

[#4] Siapakah nama pasangan anda?
Jawapan: Mohammad Hairul Bin Hassan.

[#5] Ceritakan 5 perkara yang anda paling suka tentang pasangan anda
Jawapan:
1. Pendiam - Tp dgn isteri dia sangat byk cakap :D
2. Sabar - dengan perangai bini yg sll mood swing2 (tapi dah hala ke tua ni aku dah takde mood swing2 dah)
3. Kool - muka maintain je tak kira waktu
4. Ringan tulang - most of the time, he help me do the laundry
5. Penjaga hati - terutama parents dan sape2 yg lebih tua pada dia

[#6] Bila tarikh anda couple?
Jawapan: 26/2/2004

[#7] Apakah kenangan pahit anda bersama pasangan anda?
Jawapan: Asyik bergaduh je sebelum kawen even benda2 kecik pun boleh jadik hal ;)

[#8] Lagu tema cinta anda?
Jawapan: Ntah, takde kut (i cant recall)

[#9] Apa perubahan yang ingin anda lihat dari pasangan anda?
Jawapan: Errm..become more romantic lah kut..sbb H ni bukan jenis org yg bagi2 punya..dia kata bunga nnt layu..apa daaa~

[#10] Tag 10 rakan ada yang lain
Sape-sape yg sudi silalah jawap, tp aku tag jugak lah nama (klu nama korang takde tp rasa cam nak buat, sila je buat okeh)

  1. ain
  2. ema
  3. k.manis 
  4. Mrs. J 
  5. Manis 
  6. Baincardin 
  7. Posh76 
  8. Zilhan 
  9. Kikin 
  10. Hazila
Post a Comment