Instagram ^_^

Instagram : innueclanz

Wednesday, March 17, 2010

FALCON - System Development Tool

Tadi baru sudah demo FALCON ni, waaaaahhh!!! mmg terbaek lah..semua dah simplified..umpama joomla tu dah simplified utk web, FALCON ni dah simplified utk system.

Company yang keluarkan FALCON ni - www.orinetwork.com.my ni bukan sekadar distibutor produk ni, tp diorang sendiri adalah developer.

Produk FALCON ni dah ada sejak 5 tahun lepas, tp diorang pakai utk diri sendiri jer, tp akhir2 ni baru diorang marketkan produk ni.

Jadi utk company yg sll ada projek buat sistem, apa kata korang dgr demo dari orinetwork ni dulu, aku gerenti korang mesti suke punya lah!!









Post a Comment