Instagram ^_^

Instagram : innueclanz

Sunday, March 21, 2010

Apple Juice Become Apple Cake

Kisahnya malam tadi cuaca cam panas2 sket (umah kitaorg takde ekon ^_^ ) jadik H pun terasa nak minum jus epal and he make it by himself..aku ada lah tanya nk tolong ke? dia kata takpe..so bini dia baik punye layan internet..huhuhu~

Bila dah siap jus epal tu, dia cam sayang pulak dengan serdak2 epal tu..so aku suggest kat dia boleh buat kek :D dia jawap ok..so aku pun prepare bahan2 then dia continue lah buat..bini as usual sambung balik berinternet..huhuhu again~
Ni lah hasilnya..malam tadi dah rasa sesuap, tp takkan nak makan memalam buta kan, so kitaorg makan as breakfast today..early breakfast today sbb lepas subuh H layan tv n aku pun layan internet lagi (apa jadah lah yg ada kat internet ni, asyik2 bukak internet je kan)

dihidang bersama secawan teh dikala hujan turun pepagi ni..nyaman skali~
Post a Comment