Instagram ^_^

Instagram : innueclanz

Thursday, February 25, 2010

Loser Club!!

Hahahaha..i feel honored to join this club :D

Kisahnya club ni ditubuhkan oleh member ms uitm dulu, Azri Zaki atau kitaorg pggl dia YM..hari ni aku dpt invitation join club ni dari dia, so aku pun join lah..gile dah ramai pengikut loser club ni..

Plg tak tahan, information pasal club ni..cer korang baca

Category:
Just for Fun - Totally Pointless

Description:
The Loser club started as a club exclusively for losers, but now since being a loser is cool and tons of people begged me to let them join the club, I have opened club membership to non losers. But non losers can only attain the level of "Loser Wannabe".

Feel free to invite your loser friends to this club.

For Rules of loser club check out The President's Blog,
http://championloser.blogs.friendster.com/

Quote from the President "When you've been a loser for so long, you've got nothing more to lose. So why worry"



disebabkan aku kata aku nak jugak jawatan, so member aku si president loser club ni pun bg lah aku title ni..

Ketua "dulu kecewa tapi sekarang dah bahagia" Loser Club 

Tak boleh blah betul :D terbahak2 aku ketawa..penuh bermaksud title tu :D me loike~




Vah vah vah..syabas beteh..aku dah jadi AJK loser club nampaknya :D
Post a Comment