Instagram ^_^

Instagram : innueclanz

Tuesday, February 02, 2010

LALA...lalalalalalalala ~

Dah lama sebenarnya, asal shopping barang dapur, bila dkt area barang basah si H mesti cakap 'sayang pandai masak lala tak?' yg pasti jawapan aku sll jawap 'x pandai lah yang'.

Tapi bebaru ni masa shop dkt Careffour..H tanya lagi..aku mcm kesian lak..aku kata beli je lah tp nnt ya masak belasah je lah yer..

Ini lah hasil LALA masak bodo bodo oleh Jue yg tak reti memasak..huhuhu!!


gambar pinjam rumah sblh punyer

Post a Comment