Instagram ^_^

Instagram : innueclanz

Friday, February 05, 2010

I Need RSS Ready Template!!

Sejak dua menjak ni rasanya dah berkali2 aku menukar template blog ni..ada je yg tak puas di hati..latest yg aku tgh pakai skrg ni lah..TAPI geramnya lah aku sbb template ni takde RSS pulak..aku tak perasan sehingga aku nk retrieve daripada innit tak lepas..duhhh!!

Apa itu RSS?
Most commonly expanded as "Really Simple Syndication"..Details? CLICK HERE

Blog aku skrg takde ikon RSS

 
Dkt Innit, tak leh nak retrieve..camne nak increase traffic lagu ni..huwaaa~


 Silap haribulan, dkt dashboard org yg follow aku tu
kuar err. ni (tu pun klu depa nak baca lah kan)
 

Aduyai..malasssnya nak tukar template lagi..
Post a Comment