Instagram ^_^

Instagram : innueclanz

Sunday, February 28, 2010

Celcom Broadband Sucks!!!

** Entry ini penuh dengan emosi amarah + bahasa yg digunakan agak biadap, jika anda tidak mampu menanganinya, sila tekan butang pangkah di penjuru sebelah kanan atas. TQ

Yg aku perasan sejak bulan lepas sampai ke hari ini, connection mmg sucks lah!!! ee geram tul..nasib aku pakai prepaid je, klu pakai bil, harus lagi hangin satu badan..

Aku pelik sesangat ni, pehal ntah performance drop giler..skrg ni, simbol H haram x kuar lsg..korang leh refer gambar kat bawah ni..nilah connection sblm ni, as long ada H (HSPA - High Speed Packet Access), even 1 bar pun leh surfing baekkk je..tp skrg..urggghhh!!! bikin gua panas je


dulu even 2 bar tp sbb H speed, aku leh download mp3 baek punya

ni aku captured screen yg 2 hari lepas..cilakak betul, tengah2 malam pun aku tak dpt nak surf..

Sejak bulan lepas, connection sucks
Ni aku captured pukul 1am, semua page takleh masuk
Sudahnya off lappy terus tido, hati panass jerk!!!
Fuhh
 

Apakah erti semua ini? huwaaaaaa ~
Post a Comment