Instagram ^_^

Instagram : innueclanz

Wednesday, January 13, 2010

Guess what...

Sure graf aku turun mendadak gile 2 weeks ni (chewah, macam la selama ni graf tinggi)..pada kawan2 yg masih sudi singgah sini, aku ucap bebanyak tima kasih la kat korang..

 

buat ms skrg ni, aku ala-ala tengah timing dengan masa..mau nya tidak..hari2 aku kena kuar dlm 6.30-6.40am, klu lewat pada tu konfem H takkan sempat masuk kerje kul 8am..blk pulak disebabkan selalu je ada jem yg tak faham (speshly time hujan), siaplah..8pm karang baru aku sampai umah..almost 12 hours duk di luar umah..jadiknya bila jejak je pintu umah..aku pun dah letih :D

 

Tapi guess what, aku update blog ni pun tru email dalaman je..hehehe..senang kan..type2 terus send ;)

 

Tgk lah weekend ni, aku nak qada’ blk baca entry korang..till then, daaaa~

 

 

 

 

Post a Comment