Instagram ^_^

Instagram : innueclanz

Friday, January 22, 2010

DugaanNya

Benda nak jadi mmg sekejap je..malang tidak berbau orang kata..Malas nak tulis karangan, nnt bukan korang baca pun kan..huhuhu~

Lokasi : Depan Kedai Dobi (Pasar Malam Bandar Baru Selayang)
Jam : Sekitar 7.30 - 8.00 pm
Kerugian : Cermin kena pecah, beg kerja H (ada Tshirt Sykt, External Hardisk, Kad Rawatan Pesakit)
Perasaan : Tak tau nak describe camne, Redha la kut sbb dalam hati ni rasa mcm kosonggg je jiwa.

Kitaorg balik rumah dulu solat Maghrib (lenkali solat dulu baru gi pasar malam, huhuhu), pastu makan dulu apa yg dibeli kat pasar malam tadi, then baru lah kitaorg gi balai buat report, dlm pukul 8.30pm gitu.

* Masa kat balai, ada la menunggu dengan satu couple ni, dia pun kes kena pecah cermin jugak..GUESS WHAT?? lokasi tempat kitaorg kena adalah SAMA..depan kedai dobi tu..mamat tu beg dia ada macam2 including wallet, PSP etc..

org takde ramai mana pun kat balai,
tapi kitaorg setel report selepas 2 jam gitu..fuhhh

puas bercinta kat depan tempat menunggu tu..siap bergelak2 lagi
Ni lah cermin yang pecah tu,
selepas H clear the crime scene (terasa CSI lak eh)

Kaca tak berderai semua sbb ada tinted
 

Sian H, penat dia clear kaca sorang2
(bkn aku tak nak tolong, tp dia tak bagi..syg jugak dia kat aku..hehehe)


see..break-through window..wow ajaib
 

Sempat main cak-cak
 

Bukan selalu leh buat magix gini
(tapi tak nak dah lain kali, mintak simpang)

 

Kesimpulannya :
  • Sentiasa berhati-hati walau di mana anda berada
  • Jangan tinggal barang berharga/tak berharga, even dah sorok kat tempat kaki mcm kes aku ni
  • Redha dengan setiap yang berlaku kerana pasti ada sebab dan hikmah disebalik itu.

Mudah2an, di bulan-bulan mendatang, kehidupan kami akan menjadi lebih baik.  Aminnn!!
Post a Comment