Instagram ^_^

Instagram : innueclanz

Sunday, January 03, 2010

Bertukar Template Lagi

Mmg giler kentang lagi..baru mlm tadi aku tido lambat gara2 godek template, hari ni aku terpaksa tukar template lain lagi..cehh terpaksa tu..sebenarnya template yg aku pakai semalam (magazine style) terlalu berat bila aku nak load..

Memandangkan aku ni tuan umah pun tak gemar sikap broadband aku yg selow melow tu..aku pun tukar la template..haaa, baru la laju sket nak loading..aduyai mcm2 kes..

Apa pun, harapnya kut ada yg tersinggah ke sini, jgn la lupa singgah lagi lain kali ;)

* demn!..aku terasa mcm ada rama2 dalam perut (aku cuak nk start keje baru isnin ni..huwaaa)
Post a Comment