Instagram ^_^

Instagram : innueclanz

Wednesday, January 27, 2010

21 Langkah Bijak Menjadi Orang Baru

Hari ni kitaorg semua kena attend kursus wajib..dari 8.30am - 4.30pm..Intipati utk kursus tu, nnt yg best2 aku list out kasi share kat sini..

Tapi utk entry ni..aku up gambar je lah dulu..lagipun jap lagi 5.15pm dah abis waktu keje, pastu kitaorg (aku, kikin & sharyn) nak gi gym lak..so sok baru aku letak yer intipati tu.

Apa pun, the whole session sangat3 best!! Jom layan gambar jelah..


 
 
 
 
 
 sukenya aku dpt jumpa tuan haji for the 1st time :D ngee~
Post a Comment