Instagram ^_^

Instagram : innueclanz

Wednesday, December 09, 2009

PayPal Wish List

sana sini org duk kalut register..aku ni ssh sket nak percaya benda2 gini..tp betul kut..aku pun gedix la register jugak..sampai org bank tepon utk verify betul ke aku ada guna CC aku (sbb ms register paypal tu ada section yg kita boleh letak cc number, aku letak je lah kan)..ms org bank call, terkujat aku, soalan first aku tanya "ada transaction ker", "xde puan, kami cuma nak verify"..duhh! cuak mak taww..

ni lah wish list aku..


This promotion is valid until December 31st, 2009 or until funds last.

So, sempat lagi klu korang nak wish..utk wish, klik button di bawah..all the best guys!




Post a Comment