Instagram ^_^

Instagram : innueclanz

Tuesday, December 08, 2009

Nak Laptop Skin

dah lama aku duk usha, tp kat selayang, cuma ada sejenis je design..game apa ntah, hish tak minat lah aku..

tadi aku google..aku terjumpa 2 blog yg jual laptop skin ni..masalahnya klu boleh aku nak pegang n pilih depan mata aku..dan lagi satu masalah, aku malas nak gi beli jejauh..ish byk betul masalah haih

tapi nak jugak nak jugak..laawaaaaaa gile!!

i heart all these..seriously!!

Credit: lovelylaptopskin

 
lawa kan lawa kan lawa kan? nak nak nak..tp yg dkt blog ni mahal sket RM20 / skin, ada lagi satu blog RM17/skin..masalahnya (masalah lagi) diorang ni dkt Johor nun...aku ni cerewet sket nyah oii, kang klu tak puas hati, jenuh si H nak dengar ngomelan bini dia..duhh..
Post a Comment