Instagram ^_^

Instagram : innueclanz

Thursday, December 24, 2009

My Last Day

Seperti sedia maklum (ye la, blk2 entry ckp dah nak blah dah nak blah tapi duk ada lagi kat sini)..akhirnya hari ni adalah hari terakhir aku kat sini..semalam dah setel handover, hari ni tinggal nak upload file dkt web hosting je lagi..pastu aku akan mula bercooooti seminggu..tapi malangnya sbb fulus yileks + H pun no more coooti, jadiknya aku akan duk kat umah berteman tv jelah..

semoga aku dpt sesuaikan diri dengan keje baru + dapat kawan yg best2..wish me luck guys :D

*untuk ila & maya, insyaallah korang akan ada rezeki yg lebih baik pasni..Amin
Post a Comment