Instagram ^_^

Instagram : innueclanz

Monday, November 23, 2009

Zmn Sekarang


paperbag tu takde pun yg lainnya..sama je mcm yg sll korang dpt masa majlis tertentu speshly wedding..TAPI jangan tak tau, aku dpt ni ms kenduri berkhatan semalam..bukan takat paperbag (plus gift inside), bunga telur pun ada okeh..

sejajar dengan peredaran zaman, banyak benda pun dah makin berubah..klu dulu majlis bertunang sekadar dihadiri keluarga belah lelaki dan jamuan makan sket2, skrg org yg bertunang tu siap duk atas pelamin..klu dulu org berkhatan, sedara mara melawat kat umah, skrg dah buat kenduri dekat dewan..

agak2 masa depan nnt camne la ek..
Post a Comment