Instagram ^_^

Instagram : innueclanz

Wednesday, November 18, 2009

Notis

aku plan nak anta notis dkt2 nak hujung bulan nnt, skali bos nk gi Jepun lak..awal bulan depan baru blk..even aku ni patutnya boleh je notis seminggu tp cam tak sampai hati pulak nk buat gitu..yang kelakar tu siap masuk mimpi bos sound aku kata 'awak ni main-main, baru keje sini dah nak berenti' huwaaaa~ nampak sgt aku ni asyik fikir sampai terbawak dlm mimpi

aku suke keje sini sbb environment ok, colleague ok, kiranya aku selesa lah..tapi peluang utk aku join LTAT tu mungkin sekali seumur hidup je..jadi walau badai menimpa sekalipun (chewah) aku akan tetap pergi jua

mode: ting tong + sakit tekak yang amat..adehhh!


Post a Comment