Instagram ^_^

Instagram : innueclanz

Wednesday, November 18, 2009

My Short Conversation..

J : Boleh saya jumpa bos sekejap
B : Boleh
J : Sbb bos nk kena ke Jepun, jadi saya terpaksa serah ni awal
B : (Muka dia serius gile bila nampak aku hulur envelope) Apsal? awak nak berenti?
J : A'ah bos, saya dapat keje kerajaan
B : Gaji berapa dia bagi?
J : Jawatan Penolong, gaji RMxxxx..agak tinggi nak banding dengan SPA bos
B : Betul, tinggi tu..Terima kasih jue (sambil tersengih)
J : Eh bos ni, sama2 (aku pun sengih skali)
B : Saya doakan yang terbaik la untuk awak nanti
J : Terima kasih bos

Again, aku mmg suke keje sini, sbb ni kira job yg mmg aku nak lah..tp tu lah, bila ada peluang yg lebih baik, kita perlu membuat pilihan..

* So korang yang ada diploma/degree IT, klu nak ganti tempat aku, sila lah anta resume kat aku innueclanz@gmail.com
Post a Comment