Instagram ^_^

Instagram : innueclanz

Tuesday, November 03, 2009

LTAT Interview Session - Part 2

Korang igt lagi tak aku penah buat entry ni? Yang tak igt leh refer SINI (tak nak refer pun takpe, suka hati korang lah..hehehe)


Ada part 2 pulak dah ker? :D jeng jeng jeng..


Alhamdulillah syukur, terima kasih ya allah..


yg lawak tu, depan2 mailbox tu jugak aku terlompat2 kegembiraan..H senyum je la menengok bini dia kena sawan :D apa pun alhamdulillah..

terima kasih pada H (sbb sentiasa bersama aku, siap ambik cuti teman gi mana2 interview), family (ma, abah, angah, alang, adik yi, adik bi - semua sms aku individually wish good luck) & ina (yg support aku secara moral) dan paling utama kepada PC Soft sbb bg aku experience ni..

tanpa kabel, tanpa surat sokongan, hanya pengalaman, serta berkat doa, alhamdulillah dpt jugak akhirnya :D

* mcm menang golden globe award lak lagak nya, siap bg ucapan bagai (sila lah bg muka pada org yg tengah poyo kegembiraan ni)
Post a Comment