Instagram ^_^

Instagram : innueclanz

Friday, September 18, 2009

Selamat Hari Raya & Maaf Zahir Batin

Dah ramai org yg start cuti hari ni, even H pun keje half day je (company dia suh semua org balik..keje sekerat hari sudaaa)

Tahun ni aku beraya dgn mil dulu, so tengok lah, esok ke baru blk umah mil..boleh lah aku prepare kuah kacang ayam dulu ke, kek coklat dulu ke (ececeh, mcm rajin je)

Jadi aku ambil kesempatan ini untuk ucapkan Selamat Hari Raya & Maaf Zahir Batin pada semua kawan2 dan sape2 yang ada tersinggah dekat blog aku ni. Segala salah silap secara sengaja atau tidak sengaja mohon diampun.

Post a Comment