Instagram ^_^

Instagram : innueclanz

Wednesday, September 09, 2009

Memang Gile Kentang!

smlm, kawan aku dkt fb bg idea gile kentang, duk bls2 comment dkt wall, dia ajak jom list out nama-nama classmates masa darjah 6 dulu..aku contribute dlm 10 nama je kut, lelain mmg totally tak igt, sekadar igt muka je, adalah 2,3 org lagi jgk yg contribute dlm menjayakan idea gile kentang yg takde sebarang tujuan ni :D

ini lah hasilnya :


Tahun 1992
Sekolah Rendah Sultan Ismail, Kemaman
Darjah 6

Guru Kelas : Cikgu Shamsuddin
Ketua Kelas : Afik Yusof

1 Abd Rahman
2 Adi Marzriwan
3 Adzlinda Elier
4 Afik Yusof
5 Amy Leong
6 Andi suria
7 Azlyzan
8 Azra ahmad
9 Christopher chen
10 Ding mei huey
11 Eugene
12 Fazli mahfuz
13 Firdaus
14 Goh Kwang Juin
15 Hajar Karim
16 Hajariah
17 Hakimi
18 Hanim Ghazali
19 Hezra Eryana
20 Julianna Idura
21 Justin Wong
22 Khairul Anuar (anak guru besar)
23 Khairul Anwar dr. alias
24 Lam Yee ven
25 Lina Saphira
26 Linda Aling
27 Maizatul akmar
28 Maizatul Ernawani
29 Marzuki
30 Mohan
31 Mudiana
32 R Heima Jothy
33 Rosalyna wee
34 Roy Gerry d'Cruz
35 Soo Siew Ngan
36 Suhaili
37 Suria Wardah
38 Tan Beng Chuan
39 Tan Wei Teik
40 Tanya Low
41 Tengku Shaniza
42 Vivekanda
43 Yap Kah onn
44 Lee Chin How
45 Ahmad Basri


credit : Tengku Shaniza, Azra Ahmad, Jocelyn Yap, Afik Yusof & Soo Siew Ngan



** Afik kata total student dlm kelas kitaorg seramai 43 org..muskil pulak aku sbb mamat ni igt lagi, dia kata sbb dia yg tukang amik kedatangan :D tapi mcm ada je lagi tertinggal - ahmad baseri, ariff..huhuhu~

** weekend ni klu takde keje, aku igt nak compile letak gambar diorang yg terkini (yg mn ada dkt facebook n friendster je lah)
Post a Comment