Instagram ^_^

Instagram : innueclanz

Sunday, September 13, 2009

Derita Merindu

dlm 2 hari lepas aku first time dgr lagu ni, terus jatuh cinta..best gile, muzik catchy & lirik dia tersentuh gitu..






aku carik full version punya lirik tapi tak jumpa lah..kat youtube pun takde lagu ni..combine dgn lagu biarkan je ada..tp aku embed jugak la kat sini kut2 korang nak dengar..dengar lagu yg kedua yer

ni aku quote sikit lirik dia yg aku tangkap leleh =) hehehe


"kau kata cinta gunakan akal
bila aku gunakan kau yg menyangkalbagaimana nak kekal
ko katakan cinta gunakan minda
bila aku gunakan kau tak percaya bagaimana nak bahagia"


"jika derita merinduimu itu sebenarnya bahgia, aku pilih derita"


"jika bahagia bersamamu utk sementara waktu, aku pilih derita merinduimu"


DOWNLOAD Mp3 - Derita Merindu
credit : http://indie-mp3download.blogspot.com
Post a Comment