Instagram ^_^

Instagram : innueclanz

Friday, August 28, 2009

Testing Satu Dua Tiga..Celcom Broadband


postpaid - 3.6mbps, fair usage 5G, RM98 montly
prepaid - 384mbps, unlimited usage, RM20 weekly

dah 2 hari aku testing guna prepaid je, so far so good, coverage baek cuma tu la..kalu dari 3G drop ke GPRS, hancurrr!! semua page takleh bukak

mlm tadi ada try guna postpaid kejap, aku rasa cam sama je kelajuan dia, tak terasa sgt beza

tis week nak blk kg, nnt aku kasi tau coverage luar KL ok ke tak
as long status 3G - H,
surfing smooth je, siap leh layan streaming radio kat blog ni
Post a Comment