Instagram ^_^

Instagram : innueclanz

Friday, August 07, 2009

Restoran Te Amor - Subang Perdana



Lokasi : Subang Perdana (bangunan belakang Bank Rakyat Subang Perdana)
Specialty : Steak & Steamboat
Map : Sila skroll ke bawah sekali

Aku YM ngan ina tadi, ada la aku tercakap pasal steamboat ni, ina berminat nak tau lokasi tu..alang2 aku up la dkt blog, selain ina boleh jugak org lain yg duduk berhampiran situ tapi tak pernah pegi, boleh la mencuba lps baca entry aku ni :D

ina..entry ni utk ko..rerajin atau ada masa nnt meh la datang la sini yer (tukang promote free..heheh)

KENAPA aku berminat nak promote ?
Sebab restoren ni restoren biasa-biasa sahaja tetapi makanan dia semua sedap-sedap..pendek kata cukup rasa, cukup segala, portion besar tak kedekut, sos steamboat pun sedap, sos utk chicken chop pun sedap..

HARGA ?
Harga amat berpatutan, dan aku yakin ramai yg tak kisah bayar mahal sket asalkan sedap..betul tak? tapi sini mmg murah lah

Jom layan gambar..

** kualiti gambar kurang memuaskan sbb pakai hp phone sahaja + gelap, kena enable flash, terus kiok gambar aku..bedal je lah


gambar aiskrim ni dah snap lama,
waktu siang, so gambar pun ok sket


mushroom soup
chicken chop - blackpepper sauce
ada pilihan jugak klu nak mushroom sauce, sedap jgk

ni hidangan steamboat for 2
aku dgn H saje, so cukup lah
steamboat for 2 = RM33


PETA LOKASI

Dari KL - menghala ke Subang Airport, selepas jumpa Subang Airport, Jalan terus sehingga jumpa traffic light simpang 3, masuk kiri, ada shop lot belah kanan..Bank Rakyat ada belah kanan tu..so carik la kat bangunan belakang2 tu yer

credit : http://www.dromoz.com/directory/place/?id=7468

Post a Comment