Instagram ^_^

Instagram : innueclanz

Tuesday, August 04, 2009

Munajat Cinta - The Rock

di satu petang dalam kereta

aku : ya suke la lagu ni, abg tau tak tajuk dia
H : tak seraya menggelengkan kepala
aku : alaahh (nada kecewa)

esoknya aku siap tanya Rat & Anod, tapi diorang ni baguslah, even aku tak tau nak describe lagu tu camne, tp depa jawap jugak :D

dialog dgn rat (lebih kurang gini la dialog nya, aku pun dah igt2 lupa)

aku : rat, ko ada dengar tak lagu indon baru? aku terdengar dlm kereta, best
rat : lagu yg ada gendang tu ke?
aku : hah? gendang?
rat : a'ah, hampa hatiku
aku : ooowh..bukan


dialog dgn anod

aku : anod, ko ada dgr tak lagu baru indon
anod : lucky laki?
aku : bukan, yg tu aku dah download
anod : oo


keh keh keh..sudahnya smlm H bgtau;

H : lagu yg ya suke tu tajuk dia Munajat Cinta - The Rock
aku : mana abg tau tu lagu yg ya suke tuh
H : abg tau laahh (mcm nada kerek pun ada..ayoyo laki ku ini)

hari ni aku pun carik la kat internet..mmg betul pun :D ngeee~ sukeee sgt
TQ abg..

DOWNLOAD MP3
GUITAR CORD


credit :
http://daunlot.blogspot.com
http://www.liriklagumusik.com/lirik-dan-kord-the-rock-munajat-cinta.html

Post a Comment