Instagram ^_^

Instagram : innueclanz

Friday, July 31, 2009

wēk′en′dər

1/8/09
esok nak balik pilah, last week tak follow m.i.l blk kg, byk buah katanya..so this week kitaorg nak balik lah insyaallah..manggis pun ada katanya, nyum nyum..tp sape ntah nak tolong panjat, xde galah panjang ke depa ni kat kg..huhuh~

8/8/09
next week lak blk sg. besar, even kat rumah mak aku takde dusun buah, tapi tak kira, asal blk kg aku je mesti best punya la..family sendiri kan :D mesti la best punyerrr

15/8/09
minggu ni cousin H kawen, so kena gi menolong2 apa yg patut, as usual, they prefer gotong royong compare to catering, penat sket la dek non :D tapi semua berkumpul, ok la tu (ikut cara saida ckp ye)
Post a Comment