Instagram ^_^

Instagram : innueclanz

Saturday, July 18, 2009

Layaaaan (pinjam tagline FAFAU)



skali skala layan anime mmg best (aku bukan kaki anime mcm H) so skali skala would be ok for me

jadi ptg smlm join dia tgk anime Full Metal Alchemist Brotherhood dkt animax tu je, yg benar2 nya aku bkn tgk sgt pun, layan gitu2 je..tapi lagu ending dia menangkap jiwa aku gitu..chewahhh~ best jugak lah

klik link utk download :

Full Metal Alchemist 2 Brotherhood Opening Ending MP3 Download

mp3 credit : http://fullmetalalchemist2.us
image credit : http://www.imagebee.net


** kalau rasa link tu slow mcm siput, email je aku..nnt aku send dkt korang
Post a Comment