Instagram ^_^

Instagram : innueclanz

Friday, July 10, 2009

Congrats to Ina & Rat

dalam minggu ni saje, aku dapat 2 berita gembira..

1st, member aku ina dapat PTM..alhamdulillah..kira cita2 aku ngan dia lah jugak ni..tapi cam biasa lah, rezeki aku ni mcm tak berapa nak lekat sket..apa pun aku happy utk ko na..

kut2 la nnt tetiba aku dpt interview PTM..aku berguru dengan ko ye na :D

2nd..tahniah utk rat..aku tak tulis pun dlm msg semalam :D hehehe~ selamat berkorban jiwa, raga, tenaga dan poket ye rat..hiks..aku sentiasa berada di belakang mu..chaiyo chaiyo

* bila la pulak aku turn aku ni yer..
Post a Comment