Instagram ^_^

Instagram : innueclanz

Wednesday, July 29, 2009

Betul Betul Kaw

agak ssh nak cari yg kene citarasa n betul2 sedap..selalu beli mesti tak berapa nak sedap even beli yg timbang punya

dlm 2 mggu lepas Majalah 3 ada buat coverage psl durian ni..mostly yg jual tu chinese n aku dgn H ni punya la terliur tgk buah2 tu dkt tv

alkisahnya, kitaorg pun gi la carik cine yg jual durian, mls nak gi carik dkt jalan kuching (mcm Majalah 3 ckp) so kitaorg just carik area kepong..maka terjumpalah satu tempat yg jual, ni lah hasilnya..Sangat berbaloiii!!!! Sedap..juicy..nyum nyum ~

3 biji = RM32, mmg berbaloi
Post a Comment