Instagram ^_^

Instagram : innueclanz

Tuesday, June 09, 2009

'Lemau' Tempo

pejam celik pejam celik (tak campur makan + tgk tv) dah nak masuk sebulan aku berenti keje..huhuh~ sekejap je masa berlalu kan

sudahnya aku rasa berat badan aku je je yg naik..aku ni dlm proses carik keje la jugak..tp tak dpt2 lagi..in the mean while..duk brush up skil menggunakan photoshop tu..pastu ada la jugak 2,3 org yg duk menanya quotation buat web (duo biz ngan si sally) tapi belum dpt 1 projek pun lagi

aku ada gi interview jumaat lepas..aku rasa aku tak dpt keje tu sbb aku tanya cina tu 'kat sini ada ruang untuk saya solat tak'

dan aku rasa soalan aku tu terus membuatkan dia 'kick aku'

ayat paling best dari cine tu "sini semua melayu tapi saya tak pernah tengok diorang semayang lol..tanya tempat semayang pun tak pernah"

aku senyum je la..sambil melihat muka dia agak terpinga2 since aku tanya soalan tempat solat tadi tu

H kata..takde rezeki la tu..aku tanya kat dia bukan apa, sbb tok pekong besar sgt kat ofis tu..so gamble je la tanya kan..dah takde rezeki nak buat lagu mana..uhuk uhuk

p/s : rat..ko bawak balik 'buah tangan' apa kat aku :D aku nak gambar byk2..sket sgt ko letak dkt blog tu..hehehe
Post a Comment