Instagram ^_^

Instagram : innueclanz

Wednesday, June 17, 2009

Selamat Pengantin Baru Haris & Rosmiza

Sabtu lepas kitaorg g wedding kawan H, si Haris Jawa..panggil gitu sbb dia org jawa kut

memandangkan umah haris ni dekat je dgn umah mak aku..so kira kitaorg balik la kg skali..alang2 kan

lama dah tak jumpa haris ni, aku pernah jumpa dia once ms kitaorg gi wedding kawan perempuan dioarang..tak igt dah nama..

boleh plak aku dengan H duk teka2..dia kawen ngan sape ek :p girl hari tu ke

tapi bila pegi wedding..org lain rupanya..hehehe~

apa pun..congrats to both of you..selamat berbahagia sehingga akhir hayat

* wife dia peramah..easy to get along..i loike






Tuesday, June 09, 2009

'Lemau' Tempo

pejam celik pejam celik (tak campur makan + tgk tv) dah nak masuk sebulan aku berenti keje..huhuh~ sekejap je masa berlalu kan

sudahnya aku rasa berat badan aku je je yg naik..aku ni dlm proses carik keje la jugak..tp tak dpt2 lagi..in the mean while..duk brush up skil menggunakan photoshop tu..pastu ada la jugak 2,3 org yg duk menanya quotation buat web (duo biz ngan si sally) tapi belum dpt 1 projek pun lagi

aku ada gi interview jumaat lepas..aku rasa aku tak dpt keje tu sbb aku tanya cina tu 'kat sini ada ruang untuk saya solat tak'

dan aku rasa soalan aku tu terus membuatkan dia 'kick aku'

ayat paling best dari cine tu "sini semua melayu tapi saya tak pernah tengok diorang semayang lol..tanya tempat semayang pun tak pernah"

aku senyum je la..sambil melihat muka dia agak terpinga2 since aku tanya soalan tempat solat tadi tu

H kata..takde rezeki la tu..aku tanya kat dia bukan apa, sbb tok pekong besar sgt kat ofis tu..so gamble je la tanya kan..dah takde rezeki nak buat lagu mana..uhuk uhuk

p/s : rat..ko bawak balik 'buah tangan' apa kat aku :D aku nak gambar byk2..sket sgt ko letak dkt blog tu..hehehe

Saturday, June 06, 2009

Let's Vote Guys

To all ADAM LAMBERT fans, kindly vote here hitz.fm

we love u adam...go adam go adam :D